© HealthCoach Janneke Koeman  |  Veel gestelde vragen
HealthCoach Janneke Koeman - diëtiste bij Afslankkliniek Hippro - Afvallen met behulp van het eiwitdieet Weet wat je eet Nederlandse Vereniging van Diëtisten Kwaliteitsregister voor Paramedici HealthCoach Janneke Koeman - diëtiste bij Afslankkliniek Hippro - Afvallen met behulp van het eiwitdieet HealthCoach Janneke Koeman - diëtiste bij Afslankkliniek Hippro - Afvallen met behulp van het eiwitdieet HealthCoach Janneke Koeman - diëtiste bij Afslankkliniek Hippro - Afvallen met behulp van het eiwitdieet HealthCoach Janneke Koeman - diëtiste bij Afslankkliniek Hippro - Afvallen met behulp van het eiwitdieet HealthCoach Janneke Koeman - diëtiste bij Afslankkliniek Hippro - Afvallen met behulp van het eiwitdieet info@healthcoach.nl

Janneke heeft drie zelfstandige praktijklocaties. Ze heeft ruime ervaring in het geven van voeding- en leefstijladvies. Je kunt in één van haar praktijken of online terecht met allerlei vragen zoals:
• Hoe krijg ik op een verantwoorde manier een gezond gewicht?
• Moet ik anders eten nu ik diabetes heb?
• Kan ik mijn cholesterolgehalte verbeteren door anders te eten?
• Hoeveel toegevoegde suikers levert mijn eetpatroon?

Diabetes: Janneke heeft zich gespecialiseerd in de aanpak van diabetes 2. Ze ontwikkelde een speciale methode waarbij al zeer goede resultaten zijn geboekt. Hiervoor volgde ze de Post HBO opleiding Voeding en Diabetes.
Kinderen en overgewicht: Eén op de acht kinderen is te zwaar. Zorgwekkende cijfers vindt Janneke en daarom biedt ze ook speciale begeleiding aan kinderen met overgewicht. Zo was zij voedingbegeleidster bij een zomerkamp voor kinderen met overgewicht.

Lezingen en workshops
Wanneer je voor je school, vereniging, bedrijf of instituut een lezing of workshop over voeding, sportvoeding of een gezond leefpatroon wilt, kun je met Janneke contact opnemen. In overleg en afhankelijk van het onderwerp krijg je na het omschrijven van een duidelijke doelstelling een voorstel op maat. Bel voor meer informatie of download hier een voorbeeld van een lezing.

Janneke is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit houdt in dat er eisen worden gesteld om de kwaliteit te waarborgen. Met hetzelfde doel neemt ze deel aan diverse landelijke overleggen voor deskundigheidsbevordering en volgt ze bij- en nascholingsactiviteiten.