© HealthCoach Janneke Koeman  |  Veel gestelde vragen
Online coaching met de internet weegschaal De werkwijze van healthcoach Janneke Koeman info@healthcoach.nl

Als Healthcoach is het mijn doel mensen te stimuleren gewicht te verliezen en hun gezonde gewicht te behouden. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een druk en hectisch bestaan en om dan wekelijks een afspraak bij een gediplomeerde diëtist in te plannen is lastig. Ook vinden sommige mensen de drempel te hoog om naar een diëtist te gaan voor hulp. HealthCoach begrijpt dat een dieetplan moet passen bij jouw persoonlijke leefstijl.

Persoonlijke begeleiding
Eén van de factoren die bijdragen aan een succesvol en effectief dieetprogramma is persoonlijke begeleiding. Het succes dat veel van mijn klanten geboekt hebben, is te danken aan hun eigen motivatie gecombineerd met/ samen met individuele support en begeleiding.
Heb jij door jouw leefstijl geen tijd om wekelijkse langs te komen bij een diëtist maar zie je wel de toegevoegde waarde in van wekelijks professioneel advies en persoonlijke motivatie?

Online wegen
Ik heb daarvoor de oplossing. Samen met de online weegschaal van afslankkliniek Hippro kan ik mijn cliënten toch persoonlijk blijven begeleiden.

Hoe werkt het
Wil jij afvallen onder begeleiding? Download hier meer informatie over onze internet weegschaal.